груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/393
Title: Програмно-апаратний комплекс онлайн-біржі
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Литвиненко, С. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Гожий О. П.
автоматизація
база даних
центр зайнятості
веб-орієнтована інформаційна система
біржі праці
CSS, phpMyAdmin
JavaScript
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота спрямована на створення прототипу програмно- апаратного комплексу онлайн біржі. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику для онлайн бірж. Побудовано зовнішні, логічні моделі біржі праці, спроектована та реалізована веб-орієнтована інформаційна система обслуговування клієнтів біржі праці. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення. У першому розділі досліджується огляд існуючих біржових онлайн платформ; проводиться аналіз та область застосування програмного продукту, кваліфікаційні вимоги до програмного продукту. У другому розділі здійснюється виявлення інформаційних об’єктів та побудова моделі предметної області. В ньому описане створення проекту з використанням об’єктно-орієнтованого CASE-засобу Rational Rose. У третьому розділі наведена реалізація бази даних, опис вхідної та вихідної інформації та присвячен програмній реалізації методів. Також в даному розділі наведені приклади реалізації програмного продукту. Спеціальний розділ присвячений охороні праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, правилам охорони праці під час експлуатації електронно-обчислювальних машин. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведений лістинг програмного продукту. У додатку Б наведені екрані форми.
Description: Литвиненко С. А. Програмно-апаратний комплекс онлайн-біржі : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / С. А. Литвиненко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/393
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Литвиненко.pdf.pdf336.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.