груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/395
Title: Застосунок довгострокового персонального моніторингу кров’яного тиску для операційної системи iOS
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Накидень, В. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Дворник О. В.
серцево-судинні захворювання
артеріальний тиск
саме мобільний застосунок для операційної системи iOS.
Apple Watch
серцевий ритм
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній роботі вирішено задачу персонального моніторингу, виявлення та своєчасного попередження гіпертонії за допомогою мобільного додатку для мобільної ОС iOS. Розглянуті основні класи задач, що вирішуються у межах цієї предметної сфери, існуючі апаратні та програмні засоби для реалізації поставлених задач. Розроблено математичну модель розрахунку величини систолічного тиску за результатами вимірювання серцевого ритму (пульсу), на основі якої побудовано програмний продукт, а саме мобільний застосунок для операційної системи iOS. Розроблене програмне забезпечення (ПЗ) використовує данні серцевого ритму, отримані з Apple Watch, та конвертує їх за визначеною у другому розділі формулою та зберігає конвертовані данні у базу даних додатку «Здоров’я». Було показано ефективність застосування методів статистичного аналізу до великих медичних даних, а також методів їх фільтрації, а саме: використання фільтрів середнього, що ковзає, а також медіани та моди, що ковзає. У спеціальній частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях була проведена оцінка праці у виробничому середовища у приміщенні на підприємстві ТОВ «Техноторг-Дон», а також визначений вплив цих факторів на здоров’я та працездатність працівників.
Description: Накидень В. В. Застосунок довгострокового персонального моніторингу кров’яного тиску для операційної системи iOS : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / В. В. Накидень; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/395
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Накидень.pdf413.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.