груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/397
Title: Система моделювання та візуалізації пульсових хвилевих форм
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Погосов, А. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Чуйко Г. П.
пульсова хвиля
математичні рішення
системи моделювання та візуалізації пульсових хвилевих форм
Maple
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота спрямована на дослідження пульсової хвилі. Розглянуто та проаналізовано методи аналізу, моделювання та візуалізації пульсових хвилевих форм, спроби спостереження за ними за допомогою автоматизованих систем. Практичне значення результатів дослідження та розробки полягає у можливості запровадження в практику для ефективного використання автоматизованої системи візуалізації пульсових хвилевих форм. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розробки. У першому розділі досліджуються методи аналізу пульсової хвилі; проводиться аналіз математичних рівнянь, що узгоджують основні параметри пульсової хвилі. У другому розділі наведений опис технічних та програмних засобів для проектування та створення системи моделювання та візуалізації пульсових хвилевих форм. У третьому розділі наведено опис процесу дослідження, розробки та реалізації ПЗ. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ- сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі.
Description: Погосов А. В. Система моделювання та візуалізації пульсових хвилевих форм : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / А. В. Погосов; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/397
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Погосов.pdf282.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.