груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/398
Title: Рудий О. М. Система відображення звукових хвиль на базі платформи Arduino
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Рудий О. М., О. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Мусієнко М. П.
звукові хвилі
мова програмування С++
Fritzing
мікроконтролер Arduino
адресна світлодіодна стрічки WS2812B
гарячі клавіши
дистанційне керування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота спрямована на дослідження процесу відображення звукових хвиль в режимі реального часу, а також створення програмного продукту за цією технологією. Розглянуто та проаналізовано літературу по даній темі, розроблено схеми, робочі характеристики пристрою. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх впровадження в практику для вивчення звукових полів складної форми для цілей дефескопії і медичної діагностики, також для відображення акустичних зображень предметів. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, двох додатків та спеціального розділу з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження. У першому розділі досліджуються звукові хвилі та загальна характеристика звуку; перспективи відображення звукових хвиль, а також огляд схожих методів дослідження та їх порівняння. У другому розділі здійснюється розробка апаратної частини: опис використаних компонентів та їх характеристика, аналіз виконаної роботи. Третій розділ присвячений програмній реалізації відображення звукових хвиль. В ньому описані середовища розробки, які застосовуються для створення прототипу проекту з використанням об’єктно– орієнтованої мови програмування С++. Проводяться порівняння різних середовищ; підключення компонентів та збір пристрою з детальною інструкцією. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розробки. У додатку А наведений лістинг основного коду програми. У додатку Б – тези доповіді.
Description: Рудий О. М. Система відображення звукових хвиль на базі платформи Arduinо : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / О. М. Рудий ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/398
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Рудий.pdf292.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.