груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/400
Title: Аналіз медичного стану людини за допомогою нейронів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Селіванов, О. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Кутковецький В. Я.
нейрона мережа
діагностика
медична інформаційна система
JavaScript
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена дослідженню та розробці програмного комплексу для вирішення задачі встановлення діагнозу та подальшого лікування пацієнтів. Система аналізує психічний стан людини на основі огляду та опитувані лікаря, допомагає у визначені діагнозу і консультує який найефективніший метод лікування або проходження реабілітації обрати. Для розробки програмного забезпечення було використано інтегроване середовище NetBeans IDE, у якості мови програмування виступали мови Java. У спеціальному розділі з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ-сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі.
Description: Селіванов О. О. Аналіз медичного стану людини за допомогою нейронів : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / О. О. Селіванов; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/400
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Селіванов О.О..pdf249.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.