груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/403
Title: Система управління доступом до Wi-Fi мережі.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Тогоєв, О. Р.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Дворник О. В.
технології Wi-Fi
безпровідні мережі
бездротові мережі
корпоративні мережі
мова Python
Bath'i
WPA2
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В процесі роботи над дипломним дослідженням проведений аналітичний огляд технології Wi-Fi, розглянуто стандарти безпровідних мереж, описані технології бездротових мереж на основі аутентифікації та безпеки, проаналізовані особливості захисту бездротових мереж. Здійснено аналіз основних характеристик корпоративної мережі, її обладнання, проблем реалізації. Описано стратегії побудови та забезпечення безпеки мережі Wi-Fi, розроблений прилад керування доступом до мереж Wi-Fi і написаний програмний додаток, який дозволяє здійснити відключення користувача/користувачів від точки доступу без аутентифікації та АР. У спеціальному розділі з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ-сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі.
Description: Тогоєв О. Р. Система управління доступом до Wi-Fi мережі : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / О. Р. Тогоєв; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/403
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Тогоєв.pdf349.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.