груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4108
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксимчук, К. В.-
dc.date.accessioned2025-08-13T05:44:36Z-
dc.date.available2025-08-13T05:44:36Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4108-
dc.descriptionМаксимчук К. В. Управління операційною діяльністю підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / К. В. Максимчук ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2025. – 98 с.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена дослідженню питань управління операційною діяльністю підприємства на прикладі ПрАТ «Готель «Прем'єр Палац». Метою роботи є аналіз особливостей організації операційної діяльності та розробка практичних рекомендацій щодо її вдосконалення в умовах динамічного ринкового середовища. У першому розділі розглянуто теоретичні основи операційної діяльності підприємства: визначено її сутність, зміст, принципи управління, функції та методи оцінювання ефективності. Другий розділ присвячено організаційно-економічній характеристиці ПрАТ «Готель «Прем'єр Палац», аналізу ефективності управління операційною діяльністю та виявленню факторів, що впливають на її результативність. У третьому розділі обґрунтовано напрями вдосконалення управління операційною діяльністю підприємства, розроблено модель оптимізації операційних процесів і проведено оцінку економічної ефективності запропонованих заходів. Об’єктом дослідження є система управління операційною діяльністю підприємства ПрАТ «Готель «Прем’єр Палац». The qualification work is devoted to the study of issues of managing the operational activities of the enterprise using the example of PrJSC «Hotel «Premier Palace». The purpose of the work is to analyze the features of the organization of operational activities and develop practical recommendations for its improvement in a dynamic market environment. The first section considers the theoretical foundations of the operational activities of the enterprise: its essence, content, management principles, functions and methods of assessing efficiency are determined. The second section is devoted to the organizational and economic characteristics of PrJSC «Hotel «Premier Palace», an analysis of the effectiveness of operational management and the identification of factors affecting its effectiveness. The third section substantiates the directions for improving the management of the enterprise's operational activities, develops a model for optimizing operational processes, and assesses the economic efficiency of the proposed measures. The object of the study is the operational management system of the enterprise PrJSC «Hotel «Premier Palace».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectкафедра менеджментуuk_UA
dc.subjectДранус В. В.uk_UA
dc.subjectМенеджментuk_UA
dc.subjectопераційна діяльністьuk_UA
dc.subjectопераційний менеджментuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectуправління підприємствомuk_UA
dc.subjectoperational activitiesuk_UA
dc.subjectoperational managementuk_UA
dc.subjectoptimizationuk_UA
dc.subjecthotel businessuk_UA
dc.subjectenterprise managementuk_UA
dc.titleУправління операційною діяльністю підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна_робота_Катерина_МАКСИМЧУК.pdf2.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.