груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/424
Title: Механізми державного регулювання сфери соціальної роботи з дітьми та молоддю в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Колоскова, Яна Ігорівна
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра публічного управління та адміністрування
державне регулювання
соціальна робота
діти
молодь
громадські організації
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В умовах трансформаційних перетворень Україна зіштовхнулась зі значними соціально-економічними проблемами, що призвели до зниження життєвого рівня українських родин. У цьому контексті важливим є зосередження уваги на проблемах забезпечення соціальних гарантій і соціального захисту дітей та молоді. Об’єкт дослідження – процес державного регулювання у сфері соціальної роботи з дітьми в Україні. Предметом дослідження є механізми державного регулювання соціальною роботою з дітьми в Україні. У процесі дослідження було з’ясовано, що ключовим в удосконаленні державного управління у сфері соціальної роботи з дітьми та молоддю має бути об’єднання зусиль держави та суспільства, зокрема, державних органів та органів місцевого самоврядування з питань реалізації соціальної роботи та громадських організацій.
Description: Колоскова, Я. І. Механізми державного регулювання сфери соціальної роботи з дітьми та молоддю в Україні : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Я. І. Колоскова; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/424
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Колоскова.pdf337.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.