груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/430
Title: Державна політика зміцнення національної ідентичності
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Костін, Максим Сергійович
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
ідентифікація
самоідентифікація
нація
національна ідентичність
національна самосвідомість
національна ідентифікація
ідентифікаційний простір
державна політика
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Досліджено визначення історичної особливості виникнення та становлення поняття ідентичності, обґрунтовано світовий досвід шляхів збереження і зміцнення національної ідентичності та можливості його використання в Україні, а також шляхи вдосконалення та оптимізації державної політики щодо формування української ідентифікації. Доведено особливості та проблеми процесів формування політики створення єдиного ідентифікаційного простору. Запропоновано окремі напрями оптимізації національної політики. Охарактеризовано проблематику та джерельну базу дослідження державної політики у формуванні національної ідентичності в Україні. Визначено основні приклади кращих зарубіжних практик щодо політики становлення і зміцнення національної ідентифікації та можливі шляхи оптимального використання у вітчизняних умовах. З’ясовано, в більшості розвинутих держав світу існують власні концепції та стратегії щодо проведення реформ у сфері державної політики формування ідентичності, а зарубіжний досвід для нашої країни є вкрай важливим та актуальним. Визначено, що у значній мірі, від якості, змісту, міцності національної ідентичності, залежить майбутнє як самої держави, так і характеру розвитку відносин у країні між різними групами населення.
Description: Костін, М. С. Державна політика зміцнення національної ідентичності : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / М. С. Костін ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/430
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Костін.pdf335.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.