груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
Title: Сучасний стан та перспективи удосконалення контролю та обліку в системі державного управління.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Романюк, Сергій Володимирович
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
публічна політика
контроль
облік
аудит
публічне управління
контрольна діяльність
система контролю
державний контроль
органи державного контролю
Issue Date: 2019
Abstract: Дослідженно визначення історичного виникнення та становлення поняття «контроль та облік», охарактеризовано світовий досвід функціонування контролюючих органів, а також перспективи вдосконалення системи обліку і контролю. В основі дослідження перебуває системний аналіз, використання якого є обумовленим природою самого предмету, як складової частини економічної, політичної та соціальної систем суспільства. Висвітлено тенденції та перспективи розвитку контролю та обліку в державному управлінні, досліджено й визначено особливості та проблеми реалізації державного контролю та обліку, надано їх обґрунтування, а також практичні рекомендації, щодо вдосконалення системи контролю та обліку на сучасному етапі розвитку України, наведені практичні та наукові позиції здійснення контролю та обліку в системі державного управління, які забезпечать підвищення його ефективності. Доведено, що настав час вирішувати питання реформування організаційної побудови системи дійового контролю та обліку в системі державного управління, створення правового механізму, який би забезпечував їх ефективне здійснення на чіткий нормативно-правовій базі.
Description: Романюк, С. В. Сучасний стан та перспективи удосконалення контролю та обліку в системі державного управління : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / С. В. Романюк; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/431
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Романюк.pdf326.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.