груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/432
Title: Державна антикорупційна політика: сутність та особливості реалізації в постіндустріальному суспільстві
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Скориненко, Віталій Сергійович
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
запобігання корупції
протидія корупції
корупція
постіндустріальне суспільство
антикорупційна політика
антикорупційна модель
напрями вдосконалення
корупційні мережі
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У магістерській роботі досліджено особливості та сутність реалізації державної антикорупційної політики в постіндустріальному суспільстві, встановлено зв'язок між поняттями «антикорупційна діяльність» та «протидія корупції», доведено, що «запобігання» є напрямом протидії корупції, встановлено відсутність єдиного підходу до визначення поняття «державна антикорупційна політика» в нормативно-правових актах. Встановлено, що на сучасному етапі суспільного розвитку корупція стає серйозним стримуючим фактором, що значно уповільнює соціальні, економічні та політичні трансформації. Нині в Україні корупцію називають однією з найбільш суттєвих загроз національній безпеці. Доведено, що в українському суспільстві чітко усвідомлюється неможливість досягнення мети сталого розвитку, впровадження європейських стандартів життя та виходу на провідні позиції у світі без використання ефективних механізмів протидії корупції. Зроблено аналіз моделей та теоретичних основ державної антикорупційної політики, що дало змогу обґрунтувати та виявити деструктивні явища, які зумовлені розвитком корупції в структурах державної влади.
Description: Скориненко, В. С. Державна антикорупційна політика: сутність та особливості реалізації в постіндустріальному суспільстві : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / В. С. Скориненко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/432
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Скориненко В.С..pdf323.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.