груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/436
Title: Підвищення мотивації праці посадових осіб органів місцевого самоврядування
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Ханін, Артем Сергійович
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
органи місцевого самоврядування
мотивація
посадові особи
кадрове забезпечення
керівник
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістрерська робота присвячена важливій темі щодо підвищення мотивації праці посадових осіб органів місцевого самоврядування. В роботі проаналізовано зарубіжний досвід мотивації праці та можливість використання в Україні передового надбання у цій сфері. Визначено, що мотивація відіграє дуже важливу роль в діяльності особистості, вона є одним з ключових понять, що дозволяють зрозуміти та пояснити поведінку людини. Саме тому зараз так гостро стоїть питання про необхідність більш глибшого та детального вивчення мотиваційної сфери працівників органів місцевого самоврядування. Слід зауважити, що мотивація сама по собі не забезпечує стовітсоткового успіху, але добитися якогось результату без неї неможливо. Діяльність працівників буде вмотивованою лише тоді, коли відбувається взаємодія декількох чинників. Мотивувати працівника – торкнутися його внутрішнього світу та інтересів, дати йому можливість їх реалізувати себе під час роботи.
Description: Ханін, А. С. Підвищення мотивації праці посадових осіб органів місцевого самоврядування : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / А. С. Ханін; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/436
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ_Ханін.pdf386.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.