груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/446
Title: Формування лідерських якостей у керівника органів влади
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Морокова, Т. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
Акімова Тетяна Юріївна
лідерство
органи влади
державне управління
службовець
розвиток
керівництво
управлінська діяльність
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 074 публічне управління та адміністрування. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню теоретико-методологічних засад та розробки практичних рекомендацій щодо формування лідерських якостей у керівника органів влади. У процесі дослідження було з’ясовано основні етапи розвитку лідерства як суспільно-політичного феномену, здійснено теоретичний аналіз поняття «лідерства», визначено основні види та стилі лідерства, охарактеризовано соціально-психологічні особливості управлінської діяльності, розглянуто основні професійні компетенції лідерства і керівництва в системі органів влади, проаналізовано зарубіжний досвід формування лідерських якостей у керівника органів влади, виокремлено основні чинники розвитку лідерських якостей у керівника органів влади та інструменти згуртування людей для вирішення суспільно значимих питань, запропоновано основні напрямки удосконалення змісту підготовки лідерів серед керівників органів влади.
Description: Морокова Т. Ю. Формування лідерських якостей у керівника органів влади : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Т. Ю. Морокова . ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/446
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ Мороковой.pdf323.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.