груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/451
Title: Шляхи подолання корупції в органах місцевого самоврядування
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Корінна, Вікторія Анатоліївна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
конституція
корупція
органи місцевого самоврядування
антикорупційні програми
фіксовані платежи
суспільні маханізми
Державна політика
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В роботі розкрито сутність наукових положень про корупцію як суспільно-економічного явища. Показано що корупція стала частиною сучасного державного і суспільного механізму, пронизавши всі його структури та рівні. Вона уніфікує методи і форми відносин місцевих органів влади з представниками легального бізнесу та організованої злочинності й інтегрує їх у єдину систему тіньових (кримінальних) відносин. Показано що основу Державної політики у сфері протидії корупції становлять напрями впливу на передумови корупції: - звуження меж державного регулювання, економічних і соціальних процесів; - розробка та запровадження механізмів залучення трудових колективів до контролю за додержанням антикорупційного законодавства, здійсненням заходів щодо запобігання корупційним діянням та їх громадського обговорення;-удосконалення системи оподаткування, зменшення податкового тиску на підприємців та інших фізичних осіб, спрощення порядку стягнення податків, розширення сфери застосування фіксованих платежів.
Description: Корінна, В. А. Шляхи подолання корупції в органах місцевого самоврядування : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / В. А. Корінна; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 10 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/451
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Корінна.pdf434.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.