груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/452
Title: Конфлікти в державному управлінні та шляхи їх вирішення
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Павлюк, Мария Анатоліївна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
державне управління
понятійно-категоріальний апарат
європейський досвід
конфлікти
державні службовці
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В магістрській роботі обґрунтовано актуальність поняття і зміст конфліктів, конфліктних ситуацій та визначено стан наукової розробки проблеми. Проаналізовано підстави та передумови виникнення конфліктів та встановлено, що передумовами виникнення конфлікту є наявність ситуації, що сприймається учасниками як неприйнятна для них, тобто конфліктна, неподільність об’єкта конфлікту, через що вирішення однією стороною своїх проблем стає можливим лише за рахунок іншої сторони. Висвітлено класифікації та функції конфліктів в державному управлінні, динаміку їх розвитку, проаналізовано проблеми взаємодії між регіональними та центральними органами влади України. Проаналізовано європейський досвід розв’язання та подолання конфліктів, визначено основні технології врегулювання конфліктів в державному управлінні.
Description: Павюк, М. А. Конфлікти в державному управлінні та шляхи їх вирішення : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / М. А. Павлюк; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/452
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Павлюк.pdf442.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.