груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/460
Title: Соціальний діалог у державному управлінні: тенденції та перспективи розвитку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Бордюжа, Вікторія Володимирівна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
соціальний діалог
державне управління
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В магістрській роботі охарактеризовано сутність і роль соціального діалогу в державному управлінні, визначено особливості еволюції та сучасні концептуальні засади соціального діалогу. Обґрунтовані правові основи інституціонального забезпечення розвитку соціального діалогу в державному управлінні та напрямки модернізації вітчизняної моделі соціального діалогу як інструмента підвищення довіри громадян до органів державної влади. В основі магістерського дослідження використовували аналіз інституту соціального діалогу як основу механізму ефективного державного управління в умовах євроінтеграції. У дослідженні запропоновані основні напрямки державного регулювання соціально-трудових відносин.
Description: Бондюжа, В. В. Соціальний діалог у державному управлінні: тенденції та перспективи розвитку : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / В. В. Бондюжа; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 12 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/460
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Бордюжа.pdf379.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.