груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/470
Title: Професійна освіта кадрів публічної служби: зарубіжний та український досвід
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Фурко, Світлана Геннадіївна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
професійна освіта кадрів публічної служби
професійне навчання
освітньо-фахова підготовка і підвищення кваліфікації публічних службовців
модернізація професійного навчання
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено характеристиці професійної освіти кадрів публічної служби в Україні та в інших зарубіжних країнах. У роботі обґрунтовано ступінь дослідженості проблеми надання професійної освіти кадрам публічної служби в Україні та в інших зарубіжних країнах, окреслено теоретичні і правові основи підготовки кадрів публічної служби; обґрунтовано професіоналізацію кадрів публічної служби як один із пріоритетів здійснення ефективної державної кадрової політики; узагальнено європейський досвід освітньо-фахової підготовки управлінських кадрів та визначено можливості його застосування в Україні; розглянуто підготовку та підвищення кваліфікації кадрів публічної служби в США та Канаді; охарактеризовано азіатську систему надання професійної освіти кадрам публічної служби. Наприкінці роботи сформульовані напрями удосконалення професійної освіти кадрів публічної служби в умовах сучасного реформування системи публічного управління.
Description: Фурко, С. Г. Професійна освіта кадрів публічної служби: зарубіжний та український досвід : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / С. Г. Фурко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/470
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Фурко.pdf328.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.