груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/474
Title: Трансформація особистості в системі державної служби
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Риженко, Катерина Олександрівна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
трансформація особистісті
державна служба
експерти
процес реформування
економічна і адміністративна реформа
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У роботі визначено, що індивідуально-психологічні особливості складають неповторну своєрідність психіки кожної людини, зокрема й державного службовця, з врахуванням внутрішньої економічної напруженості і зовнішньополітичного тиску, та підвищених вимог до апарату влади. Реформування інституту державної служби зокрема, в контексті дослідження трансформації особистості державного службовця, є невід'ємною частиною в рамках дослідження проблем відповідальності державних службовців і набуває величезне практичне і теоретичне значення. Доведено, що розгляд даної проблематики є дуже актуальною в наш час. Об’єктом дослідження є система державної служби. Предметом дослідження є особливості трансформації особистості в системі державної служби. У процесі дослідження було з’ясовано, що незважаючи на значну кількість досліджень в області вивчення особистості державного службовця, до сих пір ще немає загальноприйнятого визначення трансформації особистості державного службовця.
Description: Риженко, К. О. Трансформація особистості в системі державної : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / К. О. Риженко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/474
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _ Риженко.pdf417.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.