груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/477
Title: Механізм здійснення та сутність громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Ломакіна, Світлана Геннадіївна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
громадський контроль
політичні системи
громадянське суспільство
суспільство
демократія
гласність
контроль
влада
держава
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У роботі доведено актуальність теоретичних зaсaд громaдського контролю викликaна тим, що це поняття вимaгає особливої увaги та опрaцьовaння, оскільки у сучaсній теоретико-прaвовій доктрині є недостaтньо дослдженим та обґрунтованим. Встановлено, що комплексний підхід до опрaцювaння та чіткість розуміння сутності громадського контролю дозволять уникнути проблем при прaктичній реaлізації низки конституційних прaв і свобод громадянина і людини. З'ясовано, що контроль проводиться для перевірки діяльності суб’єкта, з метою встановлення її відповідності правовим нормам і є одним з елементів державно-громадського управління. Разом із тим, актуальність дослідження ефективності громадського контролю визначається: відсутністю в Україні єдиної науково обґрунтованої теорії ефективності громадського контролю за діяльністю органів публічної влади; важливістю у зв’язку з перспективами інтеграції України в європейське політичне співтовариство, де принцип ефективності громадського контролю є одним із стандартів концепції розвитку відкритої держави.
Description: Ломакіна, С. Г. Механізм здійснення та сутність громадського контролю за діяльністю органів виконавчої : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/477
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _ Ломакіна.pdf332.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.