груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/478
Title: Механізм державного управління процесами надання адміністративних послуг
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Лазарєв, Дмитро Анатолійович
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
механізм державного управління
адміністративні послуги
державні послуги
муніципальні послуги
органи влади
Центр надання адміністративних послуг
громадяни
розвиток системи надання послуг
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У роботі доведено, що в останні роки значна увага приділяється розробці та впровадженню нормативно-правового та інституційного забезпечення надання адмінпослуг, а саме: впроваджено Єдиний державний портал адміністративних послуг, відкриваються сучасні центри надання адміністративних послуг та ін.. Систематизовано механізм надання адміністративних послуг України, упроваджено вдосконалення інтересу громадян. З'ясовано принципи прозорості і відкритості, які надають громадянам право доступу до офіційних відкритих державних реєстрів, пов’язані з ключовими елементами демократії. Основними ресурсами забезпечення зазначених принципів є новітні інформаційні технології, для населення їх доступність створює державна політика в усіх сферах життя суспільства. У багатьох розвинених країнах політичне керівництво встановлює діалог з бізнесом, некомерційними організаціями і громадянським суспільством для надання державної підтримки в поширенні знань і навичок щодо ефективного використання інформаційних технологій. Обгрунтовано напрямок державної політики у сфері надання якісних адмінпослуг має полягати в подальшій підтримці створення центрів надання адміністративних послуг.
Description: Лазарєв, Д. А. Механізм державного управління процесами надання адміністративних : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Д. А. Лазарєв ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/478
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _ Лазарев.pdf364.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.