груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/480
Title: Електронне урядування в Україні як засіб протидії корупції
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Костюк, Галіна Олександрівна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
електронне урядування
корупція
інформаційно-комунікаційний інструментарій
електронна демократія
антикорупційна політика
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено характеристиці електронного урядування в Україні як засобу протистояння корупції на сучасному етапі. У роботі обґрунтовано ступінь дослідженості питання електронного урядування в Україні як засобу протистояння корупції, визначено теоретичні засади дослідження електронного урядування та корупції в державному управлінні, окреслено антикорупційні стратегії із застосування технологій електронного урядування та електронної демократії, обґрунтовано сфери впливу технологій електронного урядування та електронної демократії в Україні на корупцію, охарактеризовано електронну демократію як засіб впливу на владу для запобігання корупційним проявам, визначено фактори виникнення корупції та моделі їх подолання за допомогою інформаційно-комунікаційного інструментарію, розглянуто забезпечення прозорості інформації про діяльність органів публічного управління та їх посадових осіб як антикорупційний чинник, виявлено інформаційно-комунікаційні інструменти участі громадськості в реалізації антикорупційної політики.
Description: Костюк, Г. О. Електронне урядування в Україні як засіб протидії корупції : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Г. О. Костюк ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/480
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _ Костюк.pdf314.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.