груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/483
Title: Проблеми пенсійного забезпечення та шляхи їх подолання
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Іванченко, Єлизовета Борисівна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
пенсійне забезпеченн
пенсійна система
пенсійна система
державне регулювання
пенсія
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерське дослідження присвячено обґрунтуванню основних напрямів удосконалення державного регулювання пенсійного забезпечення в Україні. В роботі визначено теоретичні засади державного регулювання пенсійного забезпечення на основі вивчення методів державного регулювання пенсійної системи, світових моделей соціальної політики в цій сфері та чинників, які власне зумовлюють необхідність реформування та удосконалення державного регулювання пенсійного забезпечення; охарактеризовано стан пенсійної системи України та її особливості; систематизовано реформи в сфері пенсійного забезпечення в Україні, їх ефективність та завершеність; визначено наслідки реформ в сфері пенсійного забезпечення, встановлено подальші пріоритети реформування пенсійної системи; розроблено напрями удосконалення державного регулювання пенсійного забезпечення та сформульовано практичні рекомендації для удосконалення системи пенсійного забезпечення в Україні.
Description: Іванченко, Є. Б. Проблеми пенсійного забезпечення та шляхи подолання : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Є. Б. Іванченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/483
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _ Іванченко.pdf256.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.