груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/487
Title: Сучасна модель адміністративної системи в україні та шляхи її вдосконалення з урахуванням досвіду європейських країн
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Нікора, Світлана Юріївна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В работі проаналізовано та узагальнено сучасні наукові дослідження щодо розуміння суті форм і змісту взаємодії політики та управління; політичної й адміністративної складових державного управління. Виявлено характерні риси та проблеми сучасного розвитку адміністративної системи України. Охарактеризовано особливості формування та функціонування адміністративних систем європейських країн: Великобританії, Франції, Німеччини та Польщі. Особливістю адміністративної системи Великобританії є функціонування раціональної моделі державної служби, що характеризується нейтральністю, значним ступенем її незалежності від політики.
Description: Нікора, С. Ю. Сучасна модель адміністративної системи в україні та шляхи її вдосконалення з урахуванням досвіду європейських країн : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / С. Ю. Нікора ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 10 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/487
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _ Нікора.pdf258.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.