груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/489
Title: Державна політика щодо врегулювання діяльності світових релігійних організацій в політичному та соціокультурному просторі України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Мозгова, С. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
державне регулювання
релігійний простір
світові релігії
УПЦ
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена комплексному дослідженню проблем та перспектив розвитку світових релігій та їх впливу на становлення взаємовідносин релігії та суспільства в Україні. В роботі визначено понятійно-категорійний апарат дослідження; визначено сутність світових релігій, їх основні риси; охарактеризовано основні релігії світу; досліджено особливості розвитку світових релігій; виявлено особливості впливу світових релігій в Україні, на основі дослідження релігійного комплексу нашої держави та встановлення взаємозв’язку політики і релігії, визначено вплив світових релігій на трансформацію суспільно-релігійної сфери в Україні; обґрунтовано перспективи розвитку релігійного комплексу України в контексті зовнішньої політики країни та подальшої діяльності УПЦ, на основі визначення моделі співпраці держави і церкви, шляхів удосконалення нормативно-правових засад регулювання релігійної діяльності.
Description: Мозгова С. О. Державна політика щодо врегулювання діяльності світових релігійних організацій в політичному та соціокультурному просторі України: автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / С. О. Могова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 21 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/489
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Мозгова.pdf379.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.