груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/491
Title: Українсько-азербайджанські відносини (2005-2019 рр.).
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Андрущак, О. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Тихоненко Ірина Вікторівна
зовнішня політика
стратегічне партнерство
енергетичний фактор
Україна
Азербайджанська Республіка.
енергетичні ресурси
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Миколаїв, 2019. Дослідження специфіки зовнішніх зносин України з іншими державами є важливим аспектом для розуміння перспектив позиціонування нашої держави у світі. У процесі дослідження було з’ясовано, що азербайджанський вектор української зовнішньої політики є досить вагомим. Дві країни співпрацюють в різних сферах: політична, економічна, культурна, гуманітарна. Азербайджан є важливим стратегічним партнером для України. Особливо підтримка АР України відчувається в умовах політичних й територіальних конфліктах з Російською Федерацією. На даному етапі розвитку відносин України та Азербайджану пріоритетним є вектор економічної співпраці, адже Азербайджан може стати альтернативним джерелом поставок енергетичних ресурсів до України, що зменшить залежність нашої держави від Росії.
Description: Андрущак О. В. Українсько-азербайджанські відносини (2005-2019 рр.) : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / О. В. Андрущак, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/491
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Андрущак_691_автореф..pdf614.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.