груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/494
Title: Польсько-фінські відносини у ХХІ столітті
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Епова, Наталія
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Тригуб Олександр Петрович
полько-фінські відносини
політичне співробітництво
економічна співпраця
гуманітарна співпраця
район Балтійського моря
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. - Миколаїв, 2019. Польща та Фінляндія є членами Європейського Союзу і їх взаємодія обумовлена межами співіснування в рамках організації. Обидві країни активно співпрацюють як у торгово-економічній сфері, так і у питаннях військово-політичних. Шлях до Європейського союзу у двох країн був різним. Однак на сучасному етапі обидві країни є однаково вагомими гравцями у ЄС. Актуальність дослідження підсилюється і тим, що польсько-фінські відносини на сучасному етапі практично не висвітлюються українськими науковцями. Об’єктом дослідження виступають полько-фінські відносини на сучасному етапі. Предметом дослідження є військово-політичне, економічне та гуманітарно-культурне співробітництво Польщі та Фінляндії. У процесі дослідження було з’ясовано, що польсько-фінські відносини у ХХІ столітті розвиваються досить динамічно, зокрема, через вступ Польщі до ЄС, членом якого є Фінляндія. Фінські та польські вчені питання двосторонньої співпраці не досліджують на рівні комплексних наукових робіт.
Description: Епова Н. . Польсько-фінські відносини у ХХІ столітті : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / Н. Епова, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/494
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Епова_691_авттореф..pdf370.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.