груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/495
Title: Корейська проблема у зовнішній політиці США, КНР, РФ та Японії
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Забєліна, Д. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Хмель Анастасія Олександрівна
корейська проблема
КНДР
РК
США
КНР
РФ
ЯпоніЯ
денуклеаризація Корейського півострову
об’єднання Кореї
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. Корейське питання є гострою проблемою, загрозою для всієї міжнародної спільноти та чинником дестабілізації в АТР. Особливу увагу корейській проблемі приділяють США, Японія, КНР та РФ. Зараз активно проводяться саміти між лідерами цих чотирьох держав та двох Корей щодо замороження ядерної програми та подальшого вирішення проблеми – саме цим це питання є актуальним на сьогоднішній день. Об’єктом дослідження є зовнішня політика Сполучених Штатів Америки, Китайської Народної Республіки, Російської Федерації та Японії. Предметом дослідження є зовнішня політика США, КНР, РФ та Японії щодо корейської проблеми у ХХІ столітті. Під час дослідження даної теми, було з’ясовано, що ядерна складова корейської проблеми є вкрай складним питанням і країни намагаються вирішити її тільки мирним шляхом, залучивши Північну Корею до столу переговорів. В об’єднанні корейського народу в одну державу США, КНР, РФ та Японія не зацікавлені.
Description: Забєліна Д. І. Корейська проблема у зовнішній політиці США, КНР, РФ та Японії : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / Д. І. Забєліна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/495
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Забєліна_691_автореф..pdf422.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.