груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/497
Title: Традиційні види дипломатії у XXI столітті
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Лабик, К. Й.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Вовчук Людмила Анатоліївна
дипломатія
культурна дипломатія
військова дипломатія
економічна дипломатія
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. Дослідження присвячено висвітленню місця та ролі традиційних видів дипломатії – культурної, економічної та військової у XXI столітті. Традиційні види дипломатії сягають давнини, проте вони є відносно новим зовнішньополітичним інструментом як для самих держав, так і для міжнародної спільноти в цілому. Культура, економіка та військова складова є тими трьома компонентами, які є одними з основних гарантів могутності та процвітання держави. Культурна збагаченість, конкурентоспроможна економіка, військова могутність і сила – це те, до чого прагнуть держави у 21 столітті. Культурна, економічна та військова дипломатії використовуються все більшою кількістю держав та є найбільш ефективними у забезпеченні національних інтересів і досягнення зовнішньополітичних цілей.
Description: Лабик К. Й. Традиційні види дипломатії у XXI столітті : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / К.Й.Лабик, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/497
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лабик_691_автореф..pdf352.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.