груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/500
Title: Країни «золотого півмісяця» у протидії фінансуванню міжнародного тероризму
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Радченко, О. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Тихоненко Ірина Вікторівна
міжнародний тероризм
нелегальний наркотрафік
«відмивання» грошей
Пакистан
Іран
Афганістан
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Миколаїв, 2019. Проблема боротьби з тероризмом та боротьби з фінансуванням продовжує залишатися актуальною. Здійснено спробу виявити дієві механізми боротьби з фінансуванням міжнародного тероризму на територіях країн «золотого півмісяця». У процесі дослідження було з’ясовано, що величезну роль у боротьбі з фінансуванням міжнародного тероризму грає налагодження співпраці з міжнародними організаціями та окремими державами. Виявлено, що на розвиток фінансування тероризму у Пакистані, Афганістані та Ірані вплину історичні причини, внутрішньополітична ситуація та регіональне середовище. Джерелами фінансування тероризму у країнах «золотого півмісяця» є нелегальний наркотрафік, продаж зброї та «відмивання грошей» за допомогою банківської системи переказів коштів «hawala». Виявлено, що країни мають розгалужену систему нормативно-правових актів та інститутів у боротьбі із фінансуванням тероризму.
Description: Радченко О. А. Країни «золотого півмісяця» у протидії фінансуванню міжнародного : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / О.А. Радченко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/500
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Радченко_691_автореф..pdf551.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.