груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/502
Title: Медіа-дипломатія Республіки Польща
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Рудюк, А. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Тихоненко Ірина Вікторівна
медіа-дипломатія
віртуальна дипломатія
нові медіа
соціальні мережі
ЗМІ
Республіка Польща
Україна
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Миколаїв, 2019. Республіка Польща досить активно використовує медіа-дипломатію як інструмент створення позитивного іміджу держави за кордоном. У роботі виявлено специфіку імплементації медіа-дипломатії Польщі, зокрема у контексті еволюції та реалізації відносин з ЄС, що виявляється доречним досвідом для України у її євроінтеграційних прагненнях. У процесі дослідження було здійснено комплексний аналіз традиційних та нових медіа як інструментів, що використовуються польською дипломатичною службою у реалізації зовнішньої політики держави, а також з’ясовано ефективність використання медіа засобів польською дипломатією на українському напрямі.
Description: Рудюк А. М. Медіа-дипломатія Республіки Польща : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / А. М. Рудюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/502
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рудюк_691_автореф..pdf615.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.