груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/503
Title: Культурна дипломатія Європейського Союзу
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Саібов, Р. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Габро Ірина Володимирівна
культурна дипломатія
ЄС
культурні обміни
освітньо-наукові програми
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Миколаїв, 2019. Культурна дипломатія сьогодні є важливим інструментом реалізації зовнішньої політики держав на сучасному етапі. Європейський Союз також активно застосовує цей інструмент. За останні десятиліття культурна дипломатія стала важливим інструментом реалізації зовнішньої політики ЄС. Культурна дипломатія дозволяє Європейському союзу налагодити конструктивні двосторонні відносини не тільки з великими політичними державами світу, а й з державами і націями, які сповідують інші релігійні, культурні, світоглядні цінності, розташованими в різних куточках світу. Інституції ЄС сприяють розвитку взаємного розуміння між громадянами ЄС та інших країн шляхом реалізації програм освітнього і культурного обміну. Незважаючи на то, що ЄС досить давно розвиває культурне співробітництво з країнами - не членами ЄС тільки починаючи з 2016 року, ЄС активно використовує концепт «культурної дипломатії» в документах різного статусу, а також створив власну онлайн-платформу, присвячену культурній дипломатії. Головною особливістю культурної дипломатії ЄС є ті завдання, які на неї покладено: скласти уявлення про ЄС в цілому, щоб представити Союз як щось більше, ніж просту суму його окремих частин.
Description: Саібов Р. А. Культурна дипломатія Європейського Союзу : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / Р. А. Саібов, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/503
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Саібов_691_автореф..pdf381.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.