груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/506
Title: Зовнішньополітична стратегія США щодо країн «лівого повороту» в ЛАКБ
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Федоров, О. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Богданова Тетяна Євгенівна
США
зовнішньополітична стратегія
країни «лівого повороту»
ЛАКБ
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Прийшовши до влади на початку XXI ст. «ліві» політичні сили Латинської Америки продовжують утримувати лідируючі позиції у великій кількості країн регіону. Лідерами «лівого руху» залишається Венесуела, Болівія, Уругвай, Колумбія і Еквадор. У процесі дослідження автор приходить до висновку, що незаконний оборот наркотиків і пов’язане з ним стрімке зростання злочинності є головною проблемою держав Латинської Америки в сфері безпеки, яка безпосередньо зачіпає США як основного споживача наркотичних речовин. «Ліві режими» як і раніше зацікавлені в нормалізації відносин із США. Практично у всіх з них зберігається зацікавленість в привілейованому доступі на ринки США.
Description: Федоров О. В. Зовнішньополітична стратегія США щодо країн «лівого повороту» в ЛАКБ : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / О. В. Федоров, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/506
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Федоров_691_автореф..pdf715.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.