груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/511
Title: Засоби графічного відтворення та перегляду даних біо-медичних досліджень для Web-орієнтованих програмних додатків
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 6.051003 «Приладобудування»
Authors: Бабенко, А. C.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
приладобудування
Кубов Володимир Ілліч
Електрокардіограф
ЕКГ
ECG,
EKG,
WiFi
HTML-5
Java-Script
Canvas
Web-Socket,
Web-browser
інтерфейс користувача
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 6.0510.03– Приладобудування на здобуття кваліфікації «приладобудування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Проводиться перевірка можливості реалізації HTML-інтерфейсу користувача для автономного мікроконтроллерного пристрою. На прикладі безпровідного WiFi-кардіографа показано, що стандартні можливості HTML-5, таких як Java-Script, Canvas, Web-Socket і інші, є достатньою для побудови повноцінного користувальницького інтерфейсу. При цьому в якості терміналу користувача використовується будь-яке стандартне пристрій (ноутбук, планшет, мобільний телефон і ін.), Оснащене веб-браузером. Використання Web-орієнтованого HTML-інтерфейсу радикально спрощує розробку системного медичного застосування. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, двух розділів, висновку, переліку джерел посилання, _ додатків та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проведено огляд популярних технологій бездротових комунікацій і їх недоліки, розглянуто WiFi-кардіограф на базі модуля ESP8266 і плати AD8232, розглянуті патенти (схожі плюси та недоліки). У другому розділі розроблено алгоритм роботи програми, програмне забезпечення WiFi-сервера, програмне забезпечення Web-клієнта. У третій спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Бакалаврська робота містить __ с. (без додатків), __ рис., __ табл., __ джерел посилання та __ додатки.
Description: Бабенко А. C. Засоби графічного відтворення та перегляду даних біо-медичних досліджень для Web-орієнтованих програмних додатків : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 6.051003 «Приладобудування» / А. С. Бабенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/511
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бабенко А. Автореферат.pdf242.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.