груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/512
Title: Автоматизований прилад для отримання двовимірних нормованих зображень з метою формування тривимірних моделей реальних об’єктів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології»
Authors: Скороїд, М. Ю.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Бєліков Олександр Євгенович
3Д сканери
лазерна тріангуляція
лазер
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікована робота бакалавра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології на здобуття кваліфікації «бакалавра з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. 3D-сканер являє собою спеціальний пристрій, який аналізує певний фізичний об'єкт або простір в якому знаходиться об’єкт, для отримання даних про форму об'єкту сканування та в деяких випадках, також отримує дані про його зовнішній вигляд (Наприклад, про колір). Зібрані дані надалі застосовуються для створення цифрової тривимірної моделі цього об'єкта. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі були оглянуті різні види технології 3Д сканування які розрізняються між собою певними перевагами та недоліками. Також були досліджені аналоги 3Д сканерів які використовують метод лазерної тріангуляції і структурованого світла. Було досліджено де та як викори-стовуються 3Д сканери в медицині та виробництві. У другому розділі було створено ескіз вдосконаленого 3Д сканеру, побудовано структурну схему приладу та блок схему алгоритму його роботи. У третьому розділі бакалаврської роботи були досліджені правила поводження людини з вогнем, запобігання лазерного випромінення людини, також був зроблений розрахунок вентиляції приміщення. Бакалаврська робота містить 80с. (без додатків), 49 рис., 6 табл., 40 джерел посилання.
Description: Скороїд М. Ю. Автоматизований прилад для отримання двовимірних нормованих зображень з метою формування тривимірних моделей реальних об’єктів : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» / М. Ю. Скороїд , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/512
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Скороїд М.Ю. 471. Автореферат.pdf379.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.