груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/514
Title: Ансамбль Херсонська фортеця 1778-2018 рр.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 032 «Історія та археологія»
Authors: Дембицький, В. П.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра історії
Котляр Юрій Вадимович
ансамбль Херсонська фортеця
пам’ятка містобудування
Російська імперія
класицизм
Арсенал
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. Вивчення історії півдня України сприяє розвитку краєзнавчої справи в культурно-просвітницькому, і в історико-краєзнавчому аспектах, подальшому дослідженню історії на основі пам’яток містобудування, допомагає усвідомлювати нашу окремішність, самоцінність. Саме тому розгляд даної проблематики є дуже актуальною в наш час. Об’єктом дослідження є розбудова міста Херсон, яка почалася з ансамблю Херсонська фортеця, а також будівля Арсеналу. Предметом дослідження є фактори, які сприяли розвитку планувальної та просторової структури міста Херсон у початковий період забудови.У процесі дослідження було підтверджено достовірну історичну цінність ансамблю Херсонська фортеця, як архітектурної пам’ятки містобудування. Тогочасним діячам доводилося долати різні суперечності та перешкоди, притаманні для будь-якої справи.
Description: Дембицький В. П. Ансамбль Херсонська фортеця 1778-2018 рр. : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 032 «Історія та археологія» / В. П. Дембицький, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/514
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Дембицький (2019).pdf512.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.