груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/517
Title: Управління витратами бюджетних установ на прикладі військових частин Національної гвардії України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Authors: Довгаль, І. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра фінансів та кредиту
Євчук Л. А.
витрати
управління витратами
достатність фінансування
бюджетна установа
фінансовий результат
коефіцієнт ліквідності бюджетної установи
програмно-цільовий метод
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерське дослідження спрямоване на вирішення проблеми удосконалення контролю над управлінням витрат бюджетного сектору, зокрема військових частин НГУ. У роботі досліджено теоретичні підходи до визначення поняття управління витратами. Здійснено порівняльний аналіз існуючих методик оцінки управління витратами в бюджетних установах (фінансової стійкості). У результаті проведеного аналізу системи витрат було визначено фактори, які найбільшим чином впливають на фінансову стійкість даної військової частини. Це стало основною для обґрунтування найбільш реального та оптимального підходу до оцінювання та корегування управління витратами бюджетних установ. Проведено оцінку рівня контролю витрат в бюджетних установах, а саме військових частинах. Показані шляхи оптимізації програмно-цільового методу, який не так давно почав використовуватись у лавах збройних сил та Національній гвардії України.
Description: Довгаль І. О. Управління витратами бюджетних установ на прикладі військових частин Національної гвардії України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / І. О. Довгаль, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/517
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Довгаль.pdf548.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.