груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/537
Title: Автоматизована система контролю перевезень сипучої та рідкої сировини
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Братановська, С.О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Сідєлєв Микола Іванович
автоматизована система
мікроконтролерний блок управління
безпека
датчик рівня
датчик вологості
датчик температури
дистанційне управління
вантажний транспорт
сипучі матеріали
рідкі матеріали
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна магістерська робота із спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. У роботі пропонується автоматизована система перевезень з можливістю тривалого зберігання всіх даних про зміну рівня, переміщення і якісних характеристиках сипучих та рідких матеріалів. У першому розділі розглянуто види систем контролю, проведено аналітичний огляд технічної літератури за даною темою, виконано патентний пошук. У другому розділі розглянуті компоненти схеми комплексного контролю. У третьому розділі розроблено функціональну та структурну схему, розроблено програмну частину та реалізовано проект панелі користувача у Master Scada 4D, зібрано електричну принципову схема блоку контролю параметрів сировини, змодельовано та перевірено його в Isis 7 Proteus. Розроблена математична модель переміщення зерна по кузову, за допомогою котрої досліджено вплив параметрів на переміщення зерна по кузову. В розділі 4 показані визначені умови праці на місці інженера, в якому будуть використовуватися результати магістерської роботи, їх відповідність санітарним нормам, в першу чергу рівень освітлення робочого місця, параметри мікроклімату в приміщенні, рівень шуму. Крім того, в розділі 4 визначається можливі небезпеки, та закони, спрямовані на попередження виникнення цих небезпек, створення безпечних і здорових умов праці на робочому місці або у виробничому приміщенні. Дипломна робота містить 102 стор., 2 додатки, 30 рис., 1 табл., 15 посилань.
Description: Братановська С. О. Автоматизована система контролю перевезень сипучої та рідкої сировини : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / С. О. Братановська; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 10 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/537
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Братановська.docx.pdf389.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.