груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/538
Title: Система ЧПК для токарного верстата 16К20
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Бугаєвич, Б. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Прищепов Олег Федорович
універсальний токарно-гвинторізний верстат
ЧПК
револьверна головка
дисплей
багатоканальний пристрій
програмне керування
кроковий двигун
пневматичний патрон
Arduino
Proteus
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. В технологічному плані необхідно проаналізувати токарний верстат 16К20 та токарний верстат із ЧПК. Технологічно вдосконалити токарний верстат 16К20 та розробити програму керування системою ЧПК. Описати процес проведення обробки заготовки для виготовлення певної деталі на токарному верстаті 16К20, що використовує числове програмне керування. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання, 2 додатків та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз сучасного стану систем пошуку теплових втрат на інженерних спорудах. У другому розділі проведено аналітичний огляд методів побудови теплових карт за допомогою зібраних температурних даних. У третьому розділі розроблено програмне забезпечення (ПЗ) для побудови теплових карт на основі зібраних теплових вимірювань. Розробка ПЗ здійснена в Android Studio 3.3.1, програмний продукт створювався для платформи Android з версією JDK 11.0. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ сфери. Магістерська робота містить 100 с. (без додатків), 23 рис., 1 табл., 47 джерел посилання та 2 додатки.
Description: Бугаєвич Б. О. Система ЧПК для токарного верстата 16К20 : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / Б. О.Бугаєвич ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/538
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бугаєвич.docx.pdf305.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.