груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/540
Title: Автоматизована система кондиціонування повітря для приміщень підвищеного рівня вимог до чистоти
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Гєроєва, О. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Прищепов Олег Федорович
автоматизована система
чисте приміщення
кондиціонер
повітря
аерозольні частки
мікроконтролер
датчик тиску
датчик температури
холодильна машина
компресор
моделювання
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота спрямована на аналіз та розробку автоматизованої системи вентиляції та кондиціонування повітря для приміщень підвищеного рівня чистоти, на прикладі існуючих систем підготовки і подачі повітря. Розглянуто 7 існуючих систем підготовки і подачі повітря. Практичне значення результатів дослідження та розробки полягає у можливості створення автоматизованої системи вентиляції та кондиціонування повітря в чистих приміщеннях, яка буде забезпечувати швидке видалення аерозольних забруднюючих часток без додаткових енергетичних витрат. На базі чисельного моделювання процесів повітряного розподілу в просторі чистого приміщення у форматі 3D, виявлена залежність між швидкістю повітря яке надходить й ефективністю видалення часток аерозольного забруднювача, а також часом відновлення (стабілізації) повітряного потоку. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів та висновків. У вступі визначається актуальність теми, сформульована мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розробки. У першому розділі магістерської роботи аналізуються існуючі системи вентиляції та кондиціонування повітря, проводиться детальний аналіз конструктивних особливостей існуючих систем, їх переваги та недоліки. У другому розділі магістерської роботи виконується розробка автоматизованої системи кондиціонування повітря чистих приміщень, а саме, розробляється функціональна блок схема та аналізуються існуючі конструктивні рішення електронних блоків та основних елементів установки У третьому розділі магістерської роботи приводяться результати програмного дослідження впливу швидкості припливного повітря на перенос і видалення аерозольних забруднюючих речовин з робочої зони чистого приміщення. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження автоматизації системи вентиляції та кондиціонування повітря для приміщень підвищеного рівня вимог до чистоти. В цілому, магістерська робота містить 107 сторінок, 48 рисунків, 39 джерел посилання.
Description: Гєроєва О. М. Автоматизована система кондиціонування повітря для приміщень підвищеного рівня вимог до чистоти : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / О. М. Гєроєва ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 12 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/540
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гєроєва.docx.pdf241.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.