груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/542
Title: Роботизована система доїння корів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Authors: Дмитрієв, І. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології
Щесюк Олег Володимирович
доїння корів
автоматизована система
SCADA-система
MasterSCADA
рівень
температура
електродвигун
вакуум-насос
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз сучасних автоматизованих систем доїння корів. У другому розділі описано алгоритм роботи системи, розроблено функціональну та принципову схеми та математичні моделі двох найважливіших ланок принципової схеми: електродвигуна постійного струму та вакуум-насоса. У третьому розділі розроблено програму у SCADA-системі MasterSCADA 4D, що складається з простого та зрозумілого інтерфейсу користувача, у якому оператор бачить наявність підключення корови до доїльної системи, рівень молока у ній та температуру тварини та двох програм – на мовах LD та ST. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу інженера. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві. Магістерська робота містить 99 с., 17 рис., 1 табл., 58 джерел посилання.
Description: Дмитрієв І. О. Роботизована система доїння корів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / І. О. Дмитрієв , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 9 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/542
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дмитрієв.pdf206.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.