груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/545
Title: Автоматизація спектрофотометричних приладів повірки
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Кудінов, К. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Мусієнко М. П.
автоматизована система
фототерапія
прилади повірки
пульсова хвиля
спектральний склад
світлодіод
датчик оксигенації крові,
світло терапія
довжина хвилі світлодіодного випромінювання
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота спрямована на аналіз та розробку автоматизованої системи спектрофотометричних приладів повірки, на прикладі системи фототерапії як середовища з найбільшим використанням світлових випромінювачів різного спектрального складу. Розглянуто 7 існуючих аналогів автоматизованих систем фототерапії. Практичне значення результатів дослідження та розробки полягає у можливості створення автоматизованої системи яка буде відповідати усім критеріям фототерапії, вміщати у собі усі переваги даного методу терапії та по максимуму використовувати ефективність світлових випромінювачів які відповідатимуть заявленим характеристикам повірки виробника. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та одного додатку. У вступі визначається актуальність теми, сформульована мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розробки. У першому розділі досліджується ринок існуючих аналогів автоматизованої системи; проводиться аналіз їх переваг та недоліків. У другому розділі здійснюється аналіз та проектування апаратної частини приладу, проводиться аналіз та підбір необхідних компонентів. У третьому розділі приводяться результати дослідження роботи автоматизованої системи спектрофотометричних приладів повірки. За критеріями та завданнями до ПЗ було розроблюється програмне забезпечення для роботи з датчиками та блоком випромінювачів. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення автоматизованої системи. У додатку А міститься лістинг коду ПЗ для мікроконтролера Arduino та датчика Max30102. В цілому, магістерська робота без додатків містить 77 сторінок, 49 рисунків, 35 джерел посилання.
Description: Кудінов К. В. Автоматизація спектрофотометричних приладів повірки : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / К. В. Кудінов, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/545
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кудінов.pdf182.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.