груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/546
Title: Автоматизована система замовлення і продажу ліків в аптеці
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Курчаткін, М. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Щесюк Олег Володимирович
UML
аптека
база даних
інтернет технології
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології на здобуття кваліфікації « магістра з автоматизації та комп’ютерно інтегрованих технологій ». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. В технологічному плані одним з найважливіших напрямків є аналіз автоматизації робочих процесів, які знижують навантаження на працівників аптек. Наприклад, програма яка допомагає налагодити процес обробки та замовлення ліків фармацевтами не дає всієї інформації по виробникам. Таким чином, завдяки впровадженню нової програми с розширеними можливостями можна обрати найвигіднішу чи найшвидшу пропозицію для здійснення замовлення при необхідних умовах. Подано обґрунтування актуальності теми магістерської роботи, зазначено її зв’язок із науковою програмою, планами і темами, сформульовано мету та завдання дослідження, вказано практичне значення одержаних результатів. У першому розділі магістерської роботи проведено огляд загальної характеристики процесу автоматизації робочих процесів, які знижують навантаження на працівників аптек, Приклади програм яка допомагає налагодити процес обробки та замовлення ліків. Сформульовані задачі досліджень магістерської роботи. У другому розділі магістерської роботи проведено аналіз завдання та цілей, що вирішуються при використанні комп’ютерних програм в аптеці. У третьому розділі магістерської роботи проаналізовані приклади програмних пакетів ,що використовуються на аптечних підприємствах. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ-сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Магістерська робота містить 70 с., 30 рис., 1 табл., 20 джерел посилання.
Description: Курчаткін М. С. Автоматизована система замовлення і продажу ліків в аптеці : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / М. С. Курчаткін, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/546
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Курчаткін.pdf254.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.