груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/548
Title: Автоматизація процесу сортування битого скла
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Лихачов, О. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Прищепов О.Ф.
конвеєр
програмно-апаратна система
скло
автоматизована система
сортування
програмне забезпечення
датчик
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота присвячена дослідженню та розробці програмно-апаратної системи для розроблюваного конвеєра, та вирішення задачі максимально економічного процесу експлуатації при проектуванні конвеєра. В процесі роботи над магістерським дослідженням проведений аналітичний огляд апаратного обладнання для отримання необхідних даних про системи сортування: датчики, конвеєри, методи розпізнавання кольору, обрано технологію, що буде передавати дані з датчиків на персональний комп’ютер. Було розроблене програмне забезпечення (ПЗ) для налаштування та керування процесом сортування. Для розробки ПЗ було використано інтегроване середовище Visual Studio 2017, а програмний продукт створювався під платформою .Net. У якості мови програмування виступала мова C#, а середовищем розробки виступав WinAVR. У спеціальному розділі з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було виконано аналіз мікрокліматичних умов та освітлення в ЧНУ ім. Петра Могили у комп`ютерному класі 11-206, проаналізовано отримані після розрахунків дані та запропоновано способи поліпшення умов праці. Був виконаний аналіз управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення надзвичайної ситуації. Дипломна робота містить 100 сторінок (без додатків), 35 рис., 3 табл., 42 посилань та 1 додаток.
Description: Лихачов О. С. Автоматизація процесу сортування битого скла : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / О. С. Лихачов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/548
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лихачов.pdf265.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.