груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/550
Title: Автоматичне керування швидкістю руху для автомобілів вітчизняного виробництва
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Ратушний, Я. С
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Прищепов О.Ф.
виконавчий механізм
Arduino Uno
система автоматизації керування швидкістю руху
сервопривід
плата з`єднання елементів
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота магістра зі на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Круї́з-контроль — пристрій, що підтримує постійну швидкість автомобіля, автоматично додаючи її при зниженні швидкості руху і зменшуючи швидкість при її збільшенні, приміром, на спусках, без участі водія. Зручнийу далеких дорогах, коли важко утримувати протягом великого проміжку часу педаль газу в одному положенні. Встановлюється як на автомобілі з автоматичною коробкою передач, так і на автомобілі з механікою. Набув найбільшого поширення в США, що логічно, враховуючи кількість довгих автомагістралей, що сполучають передмістя мегаполісів. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання, 1 додатку та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться дослідження системи автоматизації керування швидкістю руху транспортним засобом вітчизняного виробництва та поняття системи круіз контролю та її історія. Також здійснено аналіз програмного забезпечення данного проекту для його реалізації. Задійснено так програми як Eagle, Arduino IDE, 3ds max,C++. Здійснено аналіз компонуючи інструментів даного проекту. Вікористано сервопривід, драйвер сервоприводу, Arduino uno, стабілізатор напруги, акселератор, ИЧ приймач та пульт.. У другому розділі проведено аналітичний огляд методів дослідження системи автоматизації керування швидкістю руху транспортним засобом вітчизняного виробництва. У третьому розділі розроблено програмне забезпечення (ПЗ) для побудови системи автоматизації керування швидкістю руху транспортним засобом вітчизняного виробництва. . Розробка ПЗ здійснена в Android INO, Розроблено ПЗ для системи автоматизації керування швидкістю руху транспортним засобом вітчизняного виробництва на основі зібраних даних. Розробка ПЗ здійснена в Android Ino, виконавчий механізм було реалызовано в программі 3ds MAX, схема з`єднання компонентів було розробленно в програмному забезпеченні EAGLE. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Ключові слова: , , , д, .
Description: Ратушний Я. С, Автоматичне керування швидкістю руху для автомобілів вітчизняного виробництва : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / Я. С. Ратушний, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/550
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ратушний.pdf311.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.