груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/556
Title: Автоматизована система управління освітленням транспорту на основі дослідження сучасних потреб
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
Authors: Степаненко, Ю. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Прищепов О.Ф.
Система
керування освітленням
освітлення
ATtiny13
фари
автоматизація
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання, 2 додатків та спеціальної частини з охорони праці. У роботі визначаено актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. Проведено дослідження системи освітлення транспорту. Також здійснено аналіз сучасних систем. Задіяно такі програми як Arduino IDE, C++. Також проведено аналіз комплектуючих що використовуются у побудові системи, проведено аналіз стабілізації рівня фар, розглянуті можливі недоліки системи, Для більш точних налаштувань системи освітлення була використана математична модель, що в цілому зменшує час реакції і якість системи на 20%. Розроблено програмне забезпечення (ПЗ) для побудови системи автоматичного керування освітленням транспорту. Розробка ПЗ здійснена в Arduino IDE. У спеціальній частині з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ-сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення пожежі. Магістерська робота містить 80 с. (без додатків), 20 рис., 1 табл., 20 джерел посилання та 2 додатки.
Description: Степаненко Ю. А. Автоматизована система управління освітленням транспорту на основі дослідження сучасних потреб : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» / Ю. А. Степаненко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 9 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/556
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Степаненко.pdf212.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.