груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/582
Title: Досвід соціально-психологічної терапії з профілактики та подолання насилля в сім’ях на прикладі Ізраїлю
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Цветков, М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
соціальна робота
Сургова Світлана Юріївна
сімейне насильство
гендерне насильство
соціально-психологічний супровід
соціально-психологічна терапія
терапевтичний центр
Ізраїль
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 231 соціальна робота. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню проблеми сімейного насильства та шляхам її вирішення у роботі ізраїльського регіонального терапевтичного центру з профілактики та подолання насилля в сім’ях через застосування соціально-психологічної терапії. Проведене дослідження ефективності соціально-психологічної терапії з профілактики та подолання насилля в сім’ях дозволяє зробити висновок, що така терапія є високоефективною в подоланні наслідків травматичного досвіду жертв сімейного насильства і сприяє найшвидшій адаптації постраждалої жінки в соціумі і поверненню почуття особистісного добробуту, що пов’язаний з поняттями усвідомленості, емоційної стабільності, здатності до використання внутрішніх і зовнішніх ресурсів, та загальною ефективністю функціонування.
Description: Цветков М. Досвід соціально-психологічної терапії з профілактики та подолання насилля в сім’ях на прикладі Ізраїлю : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 231 «Соціальна робота» / М. Цветков , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/582
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Цветков Маргарита Автореферат.pdf424.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.