груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/595
Title: Довідково-інформаційна система підтримки електронної комерції по продажу дитячих меблів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Танзі, Сана
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Ніколенко Світлана Григорівна
електронна комерція
сайт
дитячі меблі
довідково - інформаційна система
інтернет -магазин
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Об'єктом дослідження було обрано інтернет-магазин, що займається продажем дитячих меблів. Предметом дослідження був процес проектування та розробки інтернет-магазину. В результаті був розроблений сайт, на якому представлено cервіc для зручного вибору та замовлення товару. В ході розробки було добре вивчено предметну область, досліджено ринок попиту в даній сфері та обрано найбільш необхідні функції в заданій сфері. Дипломна робота складається з трьох розділів. Перший розділ містить опис процесу створення інтернет-магазинів з аналізом їх позитивних та негативних якостей. Головною метою даного розділу є постановка задачі та визначення цілей розробки. Наступний розділ відповідає за моделювання та технічне проектування створеного проекту. Основною задачею даної частини є вибір і аргументація обраного шляху розробки, підготовка матеріалів для початку роботи над проектом. Третій заключний розділ основної частини містить опис процесу розробки та робочу документацію створену для регулювання і грамотного ведення процесу. Четвертий спеціальний розділ з охорони праці містить аналіз та проектування безпечного робочого місця. Сторінок - 135, Таблиць - 20, Посилань - 15, Додатків – 1, Рисунків - 44
Description: Танзі Сана. Довідково-інформаційна система підтримки електронної комерції по продажу дитячих меблів : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / Сана Танзі, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/595
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Танзі_401_3.pdf259.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.