груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/596
Title: Розробка автоматизованої системи онлайн покупки білетів у кінотеатр
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Тарасова, А. О.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Ніколенко Світлана Григорівна
автоматизована система
веб сайт
спрінг веб застосунок
система бронювання квитків у кінотеатр
бібліотеки для програмування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Ця робота присвячена дослідженню та розробці автоматизованої системи онлайн покупки білетів у кінотеатр. Об’єкт роботи – квиткова система у кінотеатрі, організація розділу місць у глядацькій залі та відображення реальної інфраструктури кінотеатру у інтерактивному вигляді. Предмет роботи – автоматизована система онлайн покупки та механізм продажів. Мета роботи - розробка зручної для користувача автоматизованої системи, що дозволяє здійснювати бронювання та сплату квитків на обраний фільм на сеанс в режимі онлайн. Практичне завдання полягає у автоматизації роботи кінотеатра, шляхом здійснення вибору, бронювання та купівлі необхідних квитків у режимі онлайн. Дипломна робота складається з фахового розділу і спеціальної частини з охорони праці. Пояснювальна записка до дипломної роботи складається із вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми та проводиться короткий огляд поставленої задачі. У першому розділі проводиться аналіз існуючого програмного забезпечення. У другому розділі наведений опис процесу проектування програмного забезпечення. Третій розділ присвячений програмній реалізації застосунку, вибору архітектури, впровадження онлайн платіжної системи та наведено приклад його роботи. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. В спеціальній частині з охорони праці йдеться про технічні та санітарно-технічні умови праці, а також про основні характеристики приміщень. Виконані необхідні розрахунки люмінісцентного освітлення. В цілому дипломна робота містить 82 сторінок (без додатків), 33 рисунків, 13 таблиць, 27 посилань, 4 додатків. .
Description: Тарасова А. О. Розробка автоматизованої системи онлайн покупки білетів у кінотеатр : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / А. О. Тарасова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/596
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Тарасова_401_3.pdf615.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.