груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/598
Title: Система електронної обробки документів з використанням технології доповненої реальності та графічної візуалізації
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Фоменко, І. В.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Сіденко Євген Вікторович
доповнена реаліність
графічна візуалізація
ARKit
мобільний застосунок
реактивне програмування
система обробки документів
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана дипломна робота присвячена питанню розробки системи електронної обробки документів із використанням технології доповненоґ реальності та графічної візуалізації. Метою дипломної роботи є дослідження інструментальних засобів та технологій використання AR й розпізнавання образів на базі 3D моделювання об’єктів, і об‘єднання їх у цілісну систему для роботи з паперовими документами чи нотаткам, шляхом створення застосунку на базі ОС iOS, який дозволяє розпізнавати паперові документи, сканувати їх та використовувати для подальшого створення приміток чи коментарів, збереження електронної версії документів та розповсюдження їх будь-якими електронними комунікаційними інструментаріями. Основна частина складається з наступних розділів: аналіз та дослідження сучасного стану систем електронної обробки документів із використанням доповненої реальності; аналіз методів, моделей та технологій для вирішення задачі створення системи Електронної системи обробки документів; порівняння та вибір методів розпізнавання об’єктів; розробка системи Електронної обробки документів із використанням технології доповненої реальності та графічної візуалізації. В спеціальній частині дипломної роботи з «Охорони праці» розглянуто умови праці на робочих місцях у відділі розробки програмного забезпечення ФОП «Лейзерович Роман Олегович». Результатом даного дослідження є інтегральна оцінка стану умов праці в приміщенні, а також рекомендації щодо їх покращення. В цілому дипломна робота складається з вступу, три розділи, висновків та розділу з ООП, загальна кількість сторінок - 103, таблиць - 2, рисунків - 14, додатків - 2 та використаних джерел - 50.
Description: Фоменко І. В. Система електронної обробки документів з використанням технології доповненої реальності та графічної візуалізації : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / І. В. Фоменко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/598
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Фоменко_401_1.pdf489.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.