груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/600
Title: Система інтерактивного дослідження анатомії людини з використанням доповненої реальності
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Хрищук, О. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Сіденко Євген Вікторович
комп’ютерний зір
анатомія людини
програмна реалізація
розпізнавання об’єктів
3d-модель
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Дипломна робота присвячена важливій технічній задачі, яка полягає у тому, що з пливом часу з’являються все простіші та більш наочні методи надати людині – студенту – необхідну для вивчення інформацію якомога зрозуміліше. Існує необхідність заміни застарілих, мало ефективних на теперішній час, методів подачі інформації, що займають забагато часу для засвоєння. Одна із багатьох сфер, де можна оптимізувати методи подачі інформації, є сфера вивчення біології людини. Для прикладу було обрано розділ анатомії людини. Вирішення задачі полягало у створенні програмного додатку, що використовуватиме камеру мобільного пристрою або персонального комп’ютеру для ідентифікації частини тіла людини та проекції моделі зверху з урахуванням положення у просторі на екрані пристрою. В ході виконання поставленої задачі було проаналізовано сферу комп’ютерного зору, основні алгоритми пошуку та стеження за об’єктом у кадрі. Також, було розроблено показовий програмний додаток. Отриманий результат є прототипом можливої подальшої реалізації в обраній сфері.
Description: Хрищук О. С. Система інтерактивного дослідження анатомії людини з використанням доповненої реальності : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / О. С. Хрищук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/600
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Хрищук_401_2.pdf331.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.